Myydään polttopuuta säkeissä 40 ja 60 litran säkeissä ja kantokasissa 30 L Tilaathan omasi.

60 litran säkki kotimaisia sekaklapeja hintaan 11,50 EUR. Säkit sisältävät pääasiassa kuusta, mäntyä, haapaa sekä leppää. Klapit ovat metsänhoidollisista hakkuista tullutta kotimaista, laadukasta energiapuuta. Kaikki puut leikattuna noin 30 cm mittaan, kolmen senttimetrin marginaalilla.

Tilauksen yhteenlaskettu säkkien minimimäärä on 10 kappaletta. Voit räätälöidä tilauksen tarpeidesi mukaan sisältämään osan seka- ja osan koivuklapeja. Polttopuut tuodaan haluamaasi paikkaan kuljetusyrityksen toimesta, tarvitset polttopuita sitten kotiovellesi, tai vaikkapa suoraan mökkisaunasi terassille kuljetettuna.

Halot tulevat pakattuina ekologisista materiaaleista valmistettuihin palaviin säkkeihin, joista voit hankkiutua eroon polttamalla ne puiden ohella. Puiden kuivatus hoidetaan luonnollisia metodeja hyödyntämällä, tarkoitusta varten tehdyllä ulkoilmakuivurilla. Kaikki puut ovat ensiluokkaisen laadukkaita ja erinomaisella energiasuhteella palavia.

Metsänhoitohakkuista tulevan puun käyttö talojen, mökkien ja saunojen lämmitykseen, sekä esimerkiksi ruoan valmistamiseen on sekä paras tapa hyödyntää hakkuista ylitse jäävä puu, että Suomessa edelleen hyvin järkevä ja ekologinen tapa huolehtia siitä, että hakkuista kertyvä puu ei mene hukkaan. Polttopuiden hyötykäyttö auttaa meitä vähentämään öljyn ja maakaasun käyttöä, sekä takaa puusta saatavan hyödyn maksimoimisen.

Polttopuu satakunnan verkkokaupasta löydät myös ekologisesti valmistetut kangaskassit polttopuiden kuljettamista ja säilömistä varten. Nyt tuotevalikoimassa mukana myös erilaista elektroniikkaa, joiden osalta tuotevalikoimaa tullaan laajentamaan tulevaisuudessa. Eli jatkossa verkkokaupasta saatavilla myös esimerkiksi älypuhelimet ja navigaattorit , sekä muita elektroniikkatuotteita.