Puupelletti

Myydään puupellettiä säkeissä suursäkeissä  Tilaathan omasi.

Latvialaista puupellettiä nyt myynnissä hintaan 950,00 EUR. Pellettit ovat metsänhoidollisista hakkuista tullutta kotimaista, laadukasta energiapuuta. Kaikki puut leikattuna noin 30 cm mittaan, kolmen senttimetrin marginaalilla.

Tilauksen yhteenlaskettu säkkien minimimäärä on 10 kappaletta. Voit räätälöidä tilauksen tarpeidesi mukaan sisältämään osan koivuklapeja kantokasseissa ja osan sekaklapeja kantokasseissa. Polttopuut toimitetaan kuljetusyrityksen toimesta suoraan kotiovellesi, puuliiteriisi, tai suoraan saunan terassille, minne tahansa Suomeen.

Kaikki verkkokaupan kantokassituotteet on pakattu ekologisista materiaaleista valmistettuihin kantokasseihin, jotka helpottavat puiden kuljetusta ja säilöntää. Puut kuivatetaan tarkoitusta varten tehdyllä ulkoilmakuivurilla aina helposti syttyvän ja erinomaisesti palavan kuiviksi. Kaikki puut ovat ensiluokkaisen laadukkaita ja erinomaisella energiasuhteella palavia.

Paras tapa kunnioittaa metsiämme, on käyttää niiden hoidosta kertyvä puu tehokkaasti. Metsänhoitohaikkuista tulevan puun käyttö talojen, mökkien ja saunojen lämmitykseen, sekä esimerkiksi ruoan valmistamiseen on Suomessa edelleen hyvin järkevä ja ekologinen tapa pitää huoli siitä, että kaikki meille kertyvä puu tulee myös käytettyä. Polttopuiden hyötykäyttö vähentää riippuvuuttamme öljystä ja maakaasusta, sekä pitää huolen siitä, että puut eivät mene hukkaan.

Puupelletti