Myydään polttopuuta säkeissä 40 ja 60 litran säkeissä ja kantokasissa 30 L Tilaathan omasi.

60 litran säkki kotimaisia koivuklapeja hintaan 13.50 EUR. Klapit ovat metsänhoidollisista hakkuista tullutta kotimaista, laadukasta energiapuuta. Kaikki puut leikattuna noin 30 cm mittaan, kolmen senttimetrin marginaalilla.

Tilauksen yhteenlaskettu säkkien minimimäärä on 10 kappaletta. Voit räätälöidä tilauksen tarpeidesi mukaan sisältämään osan koivu- ja osan sekaklapeja. Tilauksesi tuodaan haluamaasi paikkaan kuljetusyrityksen toimesta, tarvitsit puita sitten kotiisi, ravintolaasi tai kesämökillesi.

Puut on pakattu ekologisista materiaaleista valmistettuihin säkkeihin, jotka voit polttaa tulipesäsässä puiden ohella. Puut kuivatetaan luonnon omaa kuivatusvoimaa hyödyntämällä, tarkoitusta varten tehdyllä ulkoilmakuivurilla helposti syttyvän ja erinomaisesti palavan kuiviksi. Kaikki puut ovat ensiluokkaisen laadukkaita ja erinomaisella energiasuhteella palavia, eli jo muutamakin koivuklapi riittää saamaan pönttöuunisi hehkuvaksi talven pakkasienkin keskellä.

Metsänhoitohakkuista tulevan puun käyttö asuintilojen lämmitykseen, sekä esimerkiksi ruoan valmistamiseen on edelleen hyvin järkevä ja ekologinen tapa huolehtia siitä, että kaikki meille kertyvä puu tulee myös hyötykäyttöön. Polttopuiden hyötykäyttö vähentää riippuvuuttamme öljystä ja maakaasusta, ja samalla se on myös paras tapa kunnioittaa metsiämme.

Koivuklapit palavat erinomaisella lämmöllä ja tuottavat miellyttävimmän tuoksun. Tästä syystä koivuklapit sopivat erityisesti pönttöuuneihin ja avotakkoihin, takaamaan kotisi lämmön ja tuomaan puille ominaisen kodikkaan tuoksun.

Polttopuu satakunnan verkkokaupasta löydät myös ekologisesti valmistetut kangaskassit polttopuiden kuljettamista ja säilömistä varten. Nyt tuotevalikoimassa mukana myös erilaista elektroniikkaa, joiden osalta tuotevalikoimaa tullaan laajentamaan tulevaisuudessa. Eli jatkossa verkkokaupasta saatavilla myös esimerkiksi Puhelimet , sekä muita elektroniikkatuotteita.