Koivuklapi pakattu 60 L säkkiin.

Koivuklapi 60 L

Koivuklapi  30 litran kantokasissa .

Tilaathan omasi.

Polttopuu satakunta tarjoaa laadukkaat, edulliset polttopuut suoraan verkkokaupasta tilattuna ja kotiovellesi toimitettuna. Valikoimassa sekä koivuklapit, että sekaklapit, niin pieneen, kuin suurempaankin tarpeeseen. Yhteistyö ulkopuolisen kuljetuspalveluyrityksen kanssa varmistaa sen, että polttopuut kulkeuvat varmasti ja vaivattomasti minne tahansa Suomessa.

Polttopuut on pakattu palavista materiaaleista valmistettuihin säkkeihin, jotka voi hävittää puiden ohessa polttamalla. Polttopuut ovat metsänhoidollisista hakkuista tullutta kotimaista energiapuuta, jonka poltto kotien, yrityksien ja kesämökkien lämmitys- ja ruoanvalmistustarpeisiin on Suomessa edelleen hyvin ekologisesti ja taloudellisesti järkevä ratkaisu. Klapit kuivatetaan pääsääntöisesti ilmakuivatuksella, erityisesti tarkoitusta varten rakennetulla ulkoilmakuivurilla. Kaikki klapit leikattu noin 30 senttimetrin mittaan, eli puut sopivat niin takkoihin ja avonuotioihin, kuin pönttöuuneihin ja muihin pienempiin tulipesiinkin.

Yrityksen taustalta löytyy vakaa ammattitaito polttopuiden ja metsänhoidon alalta, eli kauppaan myytäväksi tulevat polttopuut käyvät alan ammattilaisen tiukan syynin läpi, jolla taataan puiden tasainen korkea laatu. Yrityksen toimintaperiaatteena on, että aina tehdään se mitä luvataankin, eli tilatut polttopuut ovat aina korkealaatuisia, kuivia, täsmällisesti paikalle toimitettuja, tulipesään mahtuvan mittaisina ja erinomaisella hohkalla palavina.

Polttopuu satakunnan verkkokaupasta löydät myös ekologisesti valmistetut kangaskassit polttopuiden kuljettamista ja säilömistä varten. Nyt tuotevalikoimassa mukana myös erilaista elektroniikkaa, joiden osalta tuotevalikoimaa tullaan laajentamaan tulevaisuudessa. Eli jatkossa verkkokaupasta saatavilla myös esimerkiksi navigointilaitteita, sekä muita elektroniikkatuotteita.